Despre mine


 

Topita dupa flori, oameni cu spirit frumos și ganduri bune. Lucrez din 2005 în PR și din 2009 in online, și sunt fericita posesoare a unei meserii care imi place foarte mult. Trăiesc emoțiile la maxim, pun  multă pasiune în tot ceea ce fac, mă agit pentru cele mai mici detalii și îmi place să descopăr şi redescopăr lucruri, locuri şi oameni, să râd și să citesc.

Cred in curajul de a gandi liber si de a vorbi fumos, pentru ca…da, este nevoie de niscaiva curaj pentru ambele. Si mai cred in iubire ca-n povesti, in imaginatie nemarginita si in faptul ca trebuie sa avem valori si sa tinem strans de ele. Pentru ca indiferent daca suna idealist, ele ne ancoreaza in lumea asta si o fac sa se invarta.

Stiu ca greutatile ne fac mai puternici si ca succesul adevarat cere perseverenta, munca, dar si inspiratie. Mai stiu si ca de la toate acestea exista exceptii. Iar exceptiile confirma regula.

Cred ca fiecare zi din viata e o piesa dintr-un puzzle unic, plin de oameni, orase, carti, poze, proiecte, mailuri, flori, filme, traininguri, marketing, visuri, desene, social media, ceai verde…un puzzle pe care scrie cu litera mare…Comunicare 🙂

Iar acesta este un blog personal. Este acel loc din online în care torn gânduri și idei care sper că merită citite, din când în când.

Ioana Barbu

webtreatsetc-blue-jelly-facebook-logo-square

Reclame

Un gând despre „Despre mine

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s