Mobile marketing în 2015 şi cele mai importante ştiri din social media

10_mobile_marketing_stats_2015_thumbJumătate din traficul pe site-urile de ecommerce vine din mobile. Iar mobile marketing este unul din trendurile in ascensiune accelerata in acest nou an, deci cu siguranta trebuie sa fie pe agenda de marketing a brandurilor pentru 2015. Social media, desigur, este si ea o componenta esentiala.

Am scris pe blogul Webuzz despre cele mai importante noutati  si evenimente cu care social media a inceput anul: atacul armat tragic asupra publicatiei pamflet franceze Charlie Hebdo si efectul JesuisCharlie, lansarile de la CES2015, Globurile de Aur, ziua Izabellei, modificarile anuntate de Facebook, Twitter si Linkedin şi aniversarea de jumatate de miliard de utilizatori activi a Whatsapp.

si revenind la mobile, iata mai jos un infografic util realizat de la cei de de la SocialMediaToday, din care putem intelege, prin intermediul a 10 statistici destul de interesante, cat de important este mediul mobil pentru marketing, din ceea ce declara consumatorii: emailurile sunt acum predominant accesate de pe mobil, oamenii se asteapta sa primeasca oferte via text (sms/messaging) si in general, suntem in mare parte obsedati de smartphone-urile noastre 🙂 Mai multe in cele ce urmeaza:

10_mobile_marketing_Stats

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s