Calendarul pentru 2015 si ziua neintreruperii.

Stii cine sau ce isi sarbatoreste ziua impreuna cu tine, in fiecare an? Daca nu, click aici 😉 sau scroll down.

Am adunat in acest…altfel de calendar unele din cele mai neobisnuite, traznite sau emotionante sarbatori. In primul rand pentru ca in fiecare zi ar trebui sa pretuim lucrurile din jurul nostru, dar uneori suntem prea ocupati ca se amintim sa facem asta. Asa ca avem nevoie de remindere. Ei bine, iata unul colorat, cu 12 luni. Si in fiecare zi ar trebui sa avem motive pentru a zambi. Iar sa afli ca te-ai nascut, sa zicem, de ziua gumei de mestecat, poate fi un motiv suficient pentru un zambet. Sper.

In al doilea rand, acest calendar are si (mai ales) un scop profesional. Poate sa fie, in unele zile, o sursa de inspiratie pentru orice copywriter sau social media community manager. Mai ales in social media, evenimentele  sau contextele surprinzatoare sunt cele care pot face diferenta dintre content bun si content cu impact. Si dupa cum spuneam legat de trendurile in social media marketing ale anului urmator, relevanta si inovatia trebuie sa inceapa sa fie mai importante decat volumul.

Acestea fiind spuse, pentru ca pe 31 decembrie nu urmeaza sa fie doar Ajunul Anului Nou ci si No interruptions Day, va doresc un an nou cu proiecte fara intreruperi. Cu planuri frumoase, fapte bune si oameni dragi alaturi.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s