5 efecte ale modului in care comunica brandurile in social media. Si alte stiri relevante

Sa fii prezent acolo unde targetul tau potential vorbeste si socializeaza este o decizie de bun simt pentru orice brand care cauta sa isi loializeze cumparatorii si sa isi creasca baza de consumatori. Dar masura in care chiar reusesti sa atingi aceste doua obiective depinde de ce faci odata prezent in aceste medii.

Iata 5 studii care vorbesc despre cum comunica brandurile in social media azi si ce impact au actiunile lor din social media in offline. Si ofera raspunsuri relevante la 5 intrebari importante: 

  1. Cum influenteaza social media comportamentul de cumparare? Fara sa fie o surpriza, retelele sociale influenteaza din ce in ce mai mult cumparaturile offline si cresc numar de comenzi online de produse.
  2. Cum influenteaza social media greselile companiilor? Social media amplifica greselile companiilor. In ce masura, aflam de aici.
  3. Ce se intampla cu mesajele primite de branduri in social media? 5 din 6 messaje trimise brandurilor in social media raman fara raspuns, consumatorii par sa trimita un semnal de alarma.
  4. Cate conturi de social media foloseste un user activ? Multi-networkingul este deja un must: un user activ de internet are in medie 5 conturi de social media create.
  5. Ce inseamna sa fii un brand socially devoted? Standardul grijii pentru consumator in social media este dat de masura in care te preocupi de nevoile, nemultumirile si nealamuririle primite de la fanii, followerii sau memebrii tai. Pe scurt, de cat de socially devoted este un brand. Care sunt brandurile din fruntea listei la acest capitol aflam de la Social Bakers.

Si, pentru ca nu poti fi in pas cu tragetul tau prezent in social media fara sa fii la curent cu schimbarile din acest mediu, e important sa stii ce noutati aduc online principalii jucatori din social media. Iata vestile din aceasta saptamana:

Un gând despre „5 efecte ale modului in care comunica brandurile in social media. Si alte stiri relevante

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s