Super-campanii in social media: despre emoţii, storytelling şi UGC

Anul 2013 a fost un an plin de storytelling, în multele forme media pe care le poate lua acesta: de la text, foto, video, până la jocuri şi aplicaţii care iţi însoţesc poveştile de viaţă de pe smartphone. A fost un an al poveştilor construite de branduri mai ales după regula lui „împreună cu” – împreună cu oameni obisnuiti sau VIPS, dar in orice caz poveşti cu insighturi puternice din viata utilizatorilor, aseznate sigur cu un super-strat de creativitate în comunicare.

Şi a mai fost un an in care cantitatea de user generated content a crescut parca mai mult decat in alti ani, pe fondul acomodarii deja instalate cu utilizarea tehnologiei si a internetului pentru a partaja propriul continut: pe scurt, din spectatori, tot mai multi useri vor să devină actori. Au lucruri de spus si vor sa se regaseasca in povestile din mediul online.

Sunt branduri care au inteles ca social media content-ul este de acum despre emotie partajata in format digital. Iata care sunt cele mai cool campanii ale anului 2013, si retelele sociale in care au prins contur, asezate cronologic intr-un infografic marca unmetric.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s