Winnie the Pooh wisdom: despre lucrurile de care ne pasa.

Uneori petrecem prea multa vreme incercand sa intelegem fenomene si oameni greu de priceput. Eu ma trezesc facand asta aproape zilnic 🙂  Saptamana trecuta, de exemplu, un prieten mi-a spus ca parca merg pe principiul „De ce sa fie simplu cand poate sa fie complicat?”.  Si poate ca asa este. Dar pana la urma…complicatiile fac viata mai interesanta. Ne provoaca, ne antreneaza, ne pregatesc, ne pun in garda.Daca totul ar fi simplu…ei bine, pur si simplu nu este 🙂

In plus, cine stie unde este limita intre complicat si simplu? Iar acolo unde ea exista, e nevoie cred atat de cei care vad partea…complexa  a paharului cat si de cei care o vad pe cea simpla. Pentru echilibru. Cat despre lucrurile de care ne pasa prea mult…cred ca ne pasa atata vreme cat ele au un loc in viata si in inima noastra. Dincolo de acest punct, se vor sterge singurele la momentul potrivit din agenda prioritatilor. Uneori e nevoie si de cate o infuzie de pasta corectoare din exterior. Dar in general, nimeni in afara de noi insine nu poate decide cat si pana cand e bine sa ne stoarcem mintile, starile si sentimentele pentru ca gasi raspunsuri sau drumuri noi.

Winnie the Pooh a fost unul din cele mai dragi personaje din copilaria mea. La vremea aceea, mai degraba pentru ca era galben, curios si dragalas decat pentru intelepciunea sa. Pooh is a very wise man…bear! :-)I’m not over thinking thinks. It’s obviously more of a heart process rather than a mind one.

Un gând despre „Winnie the Pooh wisdom: despre lucrurile de care ne pasa.

  1. “We’ll be Friends Forever, won’t we, Pooh?’ asked Piglet.
    Even longer,’ Pooh answered.”
    Winnie-the-Pooh”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s