Oameni, pasiuni și prietenie. La mulți ani! :-)

Există evenimente care aduc împreună pasiuni comune, leagă prietenii și antrenează idei. Evenimente din care, cu bune și cu rele, avem ce învăța. Și care ne ajută să creștem, personal și profesional, și să apreciem mai clar pentru ce si pentru cine facem ce facem, zi de zi.

Un astfel de mare „eveniment” este pentru mine echipa asta faină în care cred, proaspăt revenită de la IFA Berlin, Samsung Unpacked for Galaxy NOTE 2, Mobilers Day si Samsung Developers Day,  all in 5 days. Gata pentru a deveni din ce în ce mai bună 🙂

Am trecut deja de un  milion de vizualizări in Youtube la un prim clip in echipa de mobilers, dincolo de multele cu zeci si sute de mii, de un an de evenimente locale și globale și multe, multe lecții din care am învățat, sper, împreună. De la materiale pe alocuri stângace sau timide la unele din ce în ce mai potrivite pentru a fi numite „profi”. Septembrie 2012 este luna în care Samsung Mobilers Româniaîmplinește un anișor.

Fiecare avem defecte și calități. Fiecare avem plusuri și minusuri. Nimeni nu este perfect. Dar, cine știe, poate o echipă super-mobile și super-tech poate fi 🙂 I’m proud of you, guys.

 

 

 

2 gânduri despre „Oameni, pasiuni și prietenie. La mulți ani! :-)

  1. felicitari, adevaratii profesionisti vor avea succes in activitate chiar daca se trece printr-o perioada mai grea .greutatile calesc nu distrug

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s