Momentul acela când te trezești zâmbind

(foto by Ionut Stoica)

Da, ar trebui să putem spune că așa începe fiecare dimineață. Dar rutina, responsabilitățle, agenda încărcată, urbanismul și graba ne stau de multe ori în calea dimineților în care ne ridicăm din pat, ieșim pe balcon și aerul proaspăt de dimineața ne dă răgaz să rememorăm ziua trecută și să zâmbim…din cap până-n picioare. E nevoie ca „ieri” să fi fost o zi foarte specială ca să reușeasăa acestă performanță 🙂

Din fericire pentru mine, ieri a fost una din acele zile speciale. O zi în care mi-am adus aminte cât de mult iubesc să lucrez cu oamenii și cât de ușor este să vezi binele din fiecare om, dincolo de greșeli, neîntelegeri, puncte de vedere divergente. Uneori, scosi în afara zonei noastre de confort comportamental spunem  sau scriem lucuri pe care altii  le pot înțelege greșit. Este uman, iar uneori reacția este corectă și își merită locul și timpul. Nu e ușor să fii în poziția de a critica și de a-ți asuma decizii urgente, cu care este imposibil să mulțumesti pe toată  lumea. Dar este necesar. Și atunci…tot ce poți face este să speri ca oamenii cu care lucrezi vor ințelege pentru că sunt aceiași pe care în mintea ta ii vezi în fiecare zi ambițioși, inteligenți și buni…la ceea ce fac și ce sunt.

Într-o zi în care am cântat La multi ani!, am descoperit un super-smartphone și am râs mult, aceasta echipa tare faina mi-a adus aminte de faptul că lucrul cu oamenii este cel mai complex dar și cel mai frumos lucru pe care îl fac, de acum 7 ani, când am ținut cu entuziasm și ceva stangăcie primul training.

2 gânduri despre „Momentul acela când te trezești zâmbind

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s