Briefly on Samsung Galaxy S III

Se pot spune si se spun, de la lansare incoace, nenumarate lucruri despre noul smartphone al  celor de la Samsung. Desi unii spun ca este urat si ca designul sau a fost ingradit de prevederi legale care sa il scoata in afara conflictelor cu Apple – informatia pare  bine fundamentata dar si decizia producatorului de inteles – mie designul mi se pare foarte reusit, mai ales pentru un smartphone de dama 🙂

Acum, sa ne intoarcem la tehnicalitati. Pe scurt, asa arata Galaxy S III.

Daca la nivel hardware imbunatatirile nu sunt chiar cele mai spectaculoase (procesorul 1.4GHz Samsung Exynos 4 Quad Core  este foarte puternic, insa era firesc sa fie asa, la fel cum era de la sine inteleasa si utilizarea unei baterii puternice), ceea ce transforma Galaxy S III-ul intr-un device revolutionar sunt inovatiile la nivel de software. Pe fiecare dintre ele, pe masura ce le testezi si sa iti poti da seama in ce masura sunt compatibile cu stilul si nevoile tale de mobilitate. Cert este ca Samsung si-a afirmat intentia de a oferi un smart device „designed for humans and inspired by nature”.

  • Smart Alert – telefonul este programat sa stea treaz cand esti si tu treaz, si sa intre in sleep mode cand dormi, si alerteaza prin vibratie pierderea unui eveniment (apel, sms, mail) pe perioada cat telefonul nu a fost folosit. Ecranul sta deschis cand te uiti la el, ceea ce e foarte util mai ales cand ai de citit mailuri sau articole lungi pe  mobil.
  • Functia de multi-tasking Pop-up Play prin care poti viziona un film si face browsing in acelasi timp pe ecranul de 4.8”, functie disponibila doar pe acest smartphone.
  • Smart Stay știe să detecteze modul în care e folosit telefonul folosind detecția ochilor via camera web.
  • Buddy photo share permite partajarea automată a unei poze cu toți prietenii ale căror fețe au fost detectate automat.
  • AllShare Cast duce mai departe conceptul Allshare  –  partajare de pe smartphone a materialelor material multimedia cu orice alt dispozitiv conectat în rețeaua allshare.
  • 0(zero) lag shooting – timpul dintre momentul apasarii ecranului si momentul in care poza este facuta este 0.
  •  Brust Sh realizeaza ot serie de 20 de poze in la 3.3 cadre/secunda si o selecteaza, prin Best Photo pe cea mai bna.
  • Sharing S-Beam – functie prin care se face transfer intre 2 fisiere prin NFC si Bluetooth 4.0 apropiind spate pe spate 2 telefoane.
  • Exclusivitati: Detinatorii de S III vor primi storage pe Dropbox de 50GB la activarea telefonului iar aplicatia Flipboard va veni preinstalata pe Galaxy S III
  • Direct Call se activeaza daca in timp ce scrii un mesaj cuiva, te razgandesti si vrei sa il suni, punand telefonul la ureche.

Comparativ cu principalii competitori, Galaxy S III pare sa ofere destule avantaje. Acum mai lipseste sa il si am in mana ca sa pot spune mai multe despre ele 🙂

Sursa Foto: PhoneArena

3 gânduri despre „Briefly on Samsung Galaxy S III

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s