Angry Birds: era spatiala 2012

Trebuie sa recunosc ca Angry Birds e unul dintre acele jocuri strategy puzzle pe care le tin pe telefonul mobil tot timpul, si printre primele pe care le descarc, din inertie aproape, dupa resoftari, factory reset sau daca imi schimb smartpohone-ul. Imediat cum a ajuns si pe Android, am inceput sa il testez pe Galaxy S II aruncatul cu pasari furioase in porci verzi…mai multe zile la rand pana am terminat cam toate nivelurile 🙂

Dar e adevarat ca in ultimele saptamani l-am inlocuit cu tot felul de Trivia, pentru ca epuizasem toate noutatile jocului. Si pagina oficiala de Facebook Angry Birdssi-a incetinit putin cresterea, dar sta bine la peste 17 milioane de fani si 614,000 Talking about this, dupa cel mai recent boom de luna trecuta pricinuit de lansarea Angry Birds pentru Facebook.

Ce mai puteau face pasarile furioase viu colorate, dupa ce au devenit cel mai descarcat joc mobil, s-au propulsat pe PC, pe Faceboook, si au castigat o groaza de premii:  „Best Casual Game” la editia a 6-a a International Mobile Gaming Award,s in 2010, „Best Game App” si „App of the Year” at the UK Appy Award  si  „Best Game for Handheld Devices”la Webby Awards, in 2011?

Nici mai mult nici mai putin decat sa…”plece” in spatiu. Dupa editiile speciale Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio si Angry Birds Magic, urmeaza Angry Birds Space, anuntat original direct din spatiu de astronautul Dan Pettit de la NASA. O noua lovitura mobila marca Rovio:

Un gând despre „Angry Birds: era spatiala 2012

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s