It begins with maybe, it ends with i was hoping. And it stops.[29.05.2008]

magnify

It begins with maybe,  it ends with i was hoping. And it stops.


To love means loving the unlovable. To forgive means pardoning the unpardonable. Faith means believing the unbelievable. Hope means hoping when everything seems hopeless.
Gilbert Chesterton

Era momentul sa invat ca fericirea e absolut incontrolabila. Nu o poti gasi acolo unde speri si nu ramane decat atat cat vrea ea..sau el. Too bad.

Dar din fericire, fericirea exista. E facuta din momente mai mici sau mai mari in care te simti the one and only, the very best and most lucky… beautiful… successful. Been there, done that.

Fericirea are un itinerariu pe care poti sa il descifrezi. Incepe cu poate. Poate ca azi ma indragostesc , poate ca maine ajung la concert, poate ca Oltchim Ramnicu Valcea va castiga Campionatul Mondial .

Inspiri si expiri fericire atunci cand te gandesti la el, atunci cand muzica live rasuna in fata unei mari de oameni in mijlocul careia esti tu, atunci cand ultimele minute din meci amutesc sala, la 26-27 inainte de prelungiri.

Te copleseste cand inima pulseaza la fel si pentru tine si pentru el.

Si se opreste atunci cand spui incurcata …speram sa fii tu langa mine, speram sa-mi asculti inima, speram sa imi spui ce e bine…speram sa fii tu dragostea.

Se spune ca speranta moare ultima. Asa ca nu e nevoie sa o resuscitez. Cea care trebuie resuscitata din cand in cand e inima. O electrocardiograma, va rog! Unbelievable.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s