A fost Gala Consumer Superbrands 2010. Raport cu insterturi personale. [16.12.2010]

Pe scurt, stam cam asa:

Google pe locul 1 (pentru ca a reinventat, dupa parerea mea, conceptul de web mailing & browsing de cele mai multe ori in mod reusit), BMW pe 2 (nu sunt in masura sa explica DE CE oare?), Coca Cola pe locul 3 (de acord, brandul asta percuteaza parca la fel ca Mos Craciun, uneori am senzatia ca s-a nascut odata cu el :).

Pampers ocupa locul 4 (because everyone loves babies), Mercedes-Benz locul 5 (tot din categoria DE CE oare pentru mine, preferintele personale in materie de masina sunt sub nivelul Superbrands de anul acesta se pare :).

Urmeaza in top Nokia (dar a cazut de pe 5 pe locul 6 fata de anul trecut asa ca…Go Down, Baby! Inertia romaneasca in materie de telecom este uimitor de rezistenta), Nike (eu prefer Adidas, dar e un brand care a prins mai bine la noi pentru ca e mai joyfull si mai accesibil. Ma refer aici la original si nu versiunea Made in Kualalumpur), Jack Daniel’s (uuu….that’s a strong one. Da, este un brand puternic si mi se pare un progres remarcabil ca aceasta bautura si nu alta…ca, de exemplu, sa spunem…berea 🙂 a intra in top 10 made in Romania), Microsoft (da, pentru ca MACintosh la noi in tara este si va mai fi multa vreme mai greu de inteles si de adoptat. Si de cumparat, desigur).

Si ultimul, dar nu cel din urma: Sensiblu a ocupat locul 10 in Programul Consumer Superbrands 2010, fiind pentru prima oara cand un brand romanesc intra in top 10 alaturi de branduri internationale. Foarte bine, zic.

Povestea pe larg si cu photo pe IQAds.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s